Олег Синєгубов розповів, що зараз відбувається на Харківщині

Вся прикордонна лінія, де ведуться бойові дії, є «сірою зоною»

Ворог продовжує обстрілювати цивільних людей Харківщини, а також розпочав новий етап наступальних дій на північному напрямку області. Про це в ефірі "Єдиних новин" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Бойові бригади зустріли противника вогнем. Тривають важкі бої на прикордонні Харківщини.

На Куп’янському напрямку відбито 17 атак. Ворожі ДРГ можуть заїжджати на деякі наші території, але отримують відсіч від українських захисників.

Для Харкова наземної загрози немає, ворожого наступального потенціалу наразі не вистачає", – наголосив очільник області.

Із огляду на терористичні дії щодо цивільного населення на Вовчанському та Липецькому напрямку, у ХОВА наполегливо радять місцевим жителям евакуюватися. За цим номером 0-800-33-92-91 вас проконсультують та нададуть супровід.

Наразі 449 місцевих жителів евакуювали з Чугуївського району, 25 з Харківського, 4 з Богодухівського та 29 людей евакуйовано волонтерами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні вночі російська армія завдала удару по житлових будинках у Харкові. Сталися сильні пожежі. Попередньо пошкоджено 12 приватних житлових будинків.

Постраждали дві людини: дитина 11 років та жінка 72 років - гостра реакція на стрес.

Всюди – виключно цивільна інфраструктура та житловий район. Деталі та фото обстрілів – за посиланням.

Читайте також: Сьогодні о п’ятій ранку ворог намагався прорвати лінію оборони на Харківщині

Протягом цієї доби на Вовчанському напрямку ворог здійснював авіаудари із застосуванням керованих авіаційних бомб (КАБ).  З початком ночі російські окупанти посилили вогневий тиск на передній край нашої оборони за підтримки артилерії. Про це повідомили в Міністерстві оборни України.

"Приблизно о 5 ранку відбулася спроба прориву противником нашої лінії оборони під прикриттям бронетехніки", – написали в Міністерстві. Що діється на цьому напрямку – читайте за посиланням.

                                                                                    



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться