Вибухи у Харкові та районі: є загиблі та поранені

Ті вибухи, що чули харків’яни – це приліт у Харківському районі

Півгодини тому окупанти завдали удару по фермі у Коротичах Харківського району.

Один цивільний чоловік загинув, троє поранені. Дані встановлюються. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У цей же час після ворожого удару по Липцях медики надали допомогу 71-річній жінці, госпіталізована до медичної установи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Евакуйовані з прикордоння: де надають житло мешканцям Харківщини

Місто Харків приймає евакуйованих мешканців прикордонних районів Харківської області, в яких російський агресор активізував бойові дії.

12 травня в ефірі національного телемарафону міський голова Ігор Терехов повідомив, що громадян, які через посилення обстрілів були вимушені покинути свої домівки, забезпечують усім необхідним.

"Переважна більшість евакуйованих залишається в Харкові. Ми пропонуємо їм проживання в гуртожитках, і дуже багато людей користуються цією пропозицією. Ми забезпечуємо їх продуктами харчування, засобами гігієни та іншими предметами першої необхідності", - розповів Ігор Терехов.

Читайте також: Окупантам вдалося зайняти декілька населених пунктів на Харківщині – карта DeepState

За даними аналітики проєкту DeepState та згідно їх карти бойових дій, яку було оновлено 13 травня близько опівночі, ворог фактично зайняв населені пункти  Мороховець-Олійникове-Зелене та продовжує свій рух в напрямку села Липці. "Тривають активні бої за Лук'янці, які ворог майже повністю окупував. Кацапи намагаються закріпитися в Глибокому, здійснюються спроби просуватися піхотою, але перебувають під постійним вогнем, зокрема, FPV-дронів Сил Оборони, що значно ускладнює пересування, але, на жаль, їх це не зупиняє", – пишуть аналітики DeepState.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться