У Вовчанську прикордонник отримав численні поранення: життя йому врятувало диво

Посвідчення прикордонника і вірні побратими врятували життя

На північній околиці Вовчанська воїн-прикордонник на псевдо "Тихон" отримав численні поранення у ближньому бою з загарбниками. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

Побратимами негайно евакуювали захисника з поля бою та доставили його до шпиталю. Декілька куль пройшли наскрізь, переламавши при цьому кістки обох ніг, а одну, яка могла стати фатальною, затримало посвідчення військовослужбовця Державної прикордонної служби України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині можна отримати продуктову допомогу та розкладачки

Завтра, 17 травня у громаді на Харківщині планується видача непродовольчої гуманітарної допомоги ( розкладачки), а також продуктової допомоги. Де саме – читайте за посиланням.

Читайте також: На Харківщині виявили "зуби дракона", покинуті без діла – у ХОВА пояснили

Олег Синєгубов дав пояснення щодо встановлення тетраедрів на лінії фронту

Нагадаємо, що першим такі фото виставив проєкт DeepState, коментуючи, що ці "зуби дракона" виявили під Липцями.

Що робиться на фронті Харківщини станом на ранок

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник повідомив, що на Харківщині тривають важкі бої.

"Українські оборонці стримують атаки ворога в районах північної частини Вовчанська, Стариць та південної частини Глибокого. Є попередні ознаки часткової стабілізації фронту.

Куп’янський напрямок:

Тут протягом доби наші оборонці відбили близько трьох десятків атак в районах Стельмахівки, Синьківки, Іванівки та Твердохлібового, де окупанти намагалися покращити своє становище.

Підсумовуючи, загальна ситуація продовжує бути важкою. Ворог не шкодує ані техніку, ані живу силу, кидаючи її в щоденні "м’ясні атаки" на українські позиції. Тим не менш, українське військово-політичне командування, офіцери та солдати на місцях обстановку контролюють, професійно виконують свою роботу та завдають ворогу втрат", – підкреслив генерал Мельник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться