У Харківській області проводять опитування щодо мобілізації

Опитування анонімне

У Первомайській міській раді звернулися до жителів міста з проханням поділитися думками про мобілізацію. Про це пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Первомайської міської ради. 

“В країні триває мобілізація для поповнення сил оборони, і ми хочемо дізнатися вашу точку зору. Щоб отримати більше чіткості та розуміння думки наших співгромадян про основні аспекти мобілізації, просимо вас заповнити опитування.

Ваші відповіді мають важливе значення для нас, і вони допоможуть сформувати більш повне уявлення про наше спільне бачення оборони країни. Дякуємо за участь та висловлення вашої думки”, - йдеться у повідомленні.

Пройти опитування можна анонімно за посиланням

Серед запитань визначені наступні: 

  • вік, 

  • стать, 

  • соціальний статус, 

  • чи готові ви особисто захищати свою країну,

  • що саме турбує вас у зв'язку з мобілізацією.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Кабінет міністрів України дозволив деяким підприємствам забронювати від мобілізації більше працівників.

Уряд вніс зміни до постанови №76 від 27 січня 2023 року, якою регулюються питання бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, щодо бронювання працівників підприємств оборонно-промислового комплексу. Згідно з ухваленим рішенням, бронюються військовозобов’язані працівники підприємств, установ та організацій, визначених Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості критично важливими у сфері оборонно-промислового комплексу.

Детальніше про нові правила бронювання можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться