Міністр МВС показав момент загибелі поліцейського у Вовчанську (ВІДЕО)

Ворожий дрон влучив у поліцейське авто під час евакуації людей

У Вовчанську росія обстріляла автомобіль поліції під час евакуації. Один поліцейський загинув, ще один поранений. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністра МВС Ігоря Клименка.

По евакуаційному автомобілю окупанти вдарили FPV-дроном. У цей момент в авто перебували двоє працівників поліції, які їхали рятувати цивільних.

"Ворожі безпілотники кружляють постійно. Небезпека для евакуаційних груп поліції залишається стабільно високою. Але поліцейські продовжують вивозити людей з-під обстрілів. Рятують попри ризики для власного життя та здоровʼя. Цю самопожертву потрібно памʼятати завжди", – написав Клименко.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Водієві тролейбуса ампутували кінцівки через обстріл Харкова

22 травня близько 13:50 зс рф завдали авіаудари по Харкову. Російська армія вдарила по місту двома УМПБ Д30-СН. Удари були завдані з території бєлгородської області рф. Про це повідомив керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков, інформує портал "Коментарі".

У Шевченківському районі зафіксовано влучання біля входу у кафе. Пошкоджено автомобілі, житлові будинки, автомийку, магазини тощо. Наразі відомо про десятьох постраждалих, медики надають їм допомогу. Один з поранених — водій тролейбуса — перебуває у тяжкому стані. Під час вибуху він був біля епіцентру влучання. Потерпілому ампутовано дві ніжніх кінцівки.

У Холодногірському районі внаслідок ворожого авіаудару зруйновано цивільне підприємство.

Читайте також: У Харківському університеті попрощалися з викладачем

18 травня пішов з життя доцент кафедри теоретичної та прикладної інформатики факультету математики і інформатики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Григорій Курінний. Про це повідомила пресслужба університету, інформує портал "Коментарі".

Григорій Чарльзович був математиком, висококваліфікованим фахівцем у галузі алгебри та математичної логіки й неординарною людиною. Про життєвий шлях та фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться