У Харкові також є влучання по Холодногірському району (ФОТО)

Прокурори документують наслідки російських авіаударів по Харкову, внаслідок яких постраждали 11 мирних жителів

За процесуального керівництва Шевченківської та Новобаварської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 22 травня близько 13:50 війська рф вчергове завдали авіаудари по Харкову.

У Шевченківському районі міста зафіксовано влучання біля входу у кафе. Пошкоджено автомобілі, житлові будинки, автомийку, магазини тощо. Зазнали поранень, гострої реакції на стрес 10 людей, серед них пʼять чоловіків та пʼять жінок. Один з потерпілих — 55-річний водій тролейбуса, який перебував біля епіцентру вибуху. Чоловік у важкому стані, у нього ампутовано дві ноги.

У Холодногірському районі внаслідок ворожого авіаудару зруйновано будівлі цивільного підприємства, яке не функціонувало під час повномасштабного вторгнення рф. 42-річна жінка, яка працює біля місця ворожого влучання, отримала гостру реакцію на стрес.

За попередніми даними, ворог вдарив по місту двома УМПБ Д30-СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

Прокурори та слідчі поліції поліції працюють на місцях чергових воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському університеті попрощалися з викладачем

18 травня пішов з життя доцент кафедри теоретичної та прикладної інформатики факультету математики і інформатики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Григорій Курінний. Про це повідомила пресслужба університету, інформує портал "Коментарі".

Григорій Чарльзович був математиком, висококваліфікованим фахівцем у галузі алгебри та математичної логіки й неординарною людиною. Про життєвий шлях та фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться