Олександр Сирський: «Противник повністю завʼяз у вуличних боях за Вовчанськ»

Ворог несе серйозні втрати серед штурмовиків

Головнокомандувач ЗС України генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що зараз відбувається на фронті та різних його напрямках, зокрема, і на Харківщині.

"Продовжую свою роботу в частинах Східного фронту. Після перших незначних успіхів в ході наступальних боїв на Харківщині противник повністю завʼяз у вуличних боях за Вовчанськ та поніс дуже високі втрати в особовому складі штурмових підрозділів. Наразі ворог з різних напрямків перекидає резерви, намагаючись підтримати активні штурмові дії, але безуспішно.

В районі Липців ворог також поніс істотні втрати, перейшов до активної оборони, проводить мінування та вогневе ураження позицій наших військ", – повідомив генерал Сирський.

Він також зазначив, що на Купʼянському напрямку продовжуються бої у лісовому масиві на північ від міста. Складна ситуація в районі Кислівки, де ворог намагається прорвати нашу оборону та вийти до річки Оскіл.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти завдали масованого ракетного удару по Харкову

Через обстріл постраждали цивільні підприємства, на одному з яких сталася пожежа у цеху з папером. Відомо про сімох загиблих та 16 поранених. Деталі жахливого обстрілу – за посиланням.

Читайте також: Депутати Одеської міськради підтримали виділення 36 млн гривень військовим підрозділам Харківщини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Одеської міської ради.

Напередодні мер Одеси Геннадій Труханов зв'язувався з командувачем оперативно-тактичного угруповання військ "Харків", бригадним генералом Михайлом Драпатим для узгодження потреб військових частин.

"Коли ми побачили ситуацію на Харківщині, у Харкові, то одразу зібралися депутатськими фракціями, щоб обговорити спроможність нашого бюджету і запропонували допомогу від Одеської громади. Ми з перших днів вторгнення на зв'язку з Харковом, але наразі там як ніколи потрібна наша допомога", - сказав Геннадій Труханов.

Також учора на онлайн-зв'язку з Одесою був мер Харкова Ігор Терехов. Він подякував одеситам за підтримку харків'ян.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться