Удари по прикордонному з Харковом регіону росії дозволили в США – The Guardian

Україна отримала дозвіл від США завдавати удари по росії, але є певні обмеження

Використовувати американську зброю можна лише для ударів по прикордонному з Харковом регіону, заявив прессекретар президента України Сергій Никифоров у коментарі The Guardian.

За даними Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, це значно посилить нашу здатність протидіяти російським спробам наступати через кордон.

При цьому політика США щодо заборони ударів більш глибоко по території рф не змінилася.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог активізувався на Харківському напрямку – Генштаб

Дещо активізувалися загарбники на Харківському напрямку. На цей час  зафіксовано два бойові зіткнення. З району Бєлгорода ворожі війська били двома керованими авіабомбами по Стариці та шістьма по Вовчанську. Атаку окупантів на Старицю відбито. Поблизу Вовчанська ще триває бій.

На Куп’янському напрямку відбито чотири штурмові дії противника неподалік Синьківки, Берестового та Макіївки. Ще дві атаки продовжуються біля Петропавлівки та Новоєгорівки.

Читайте також: Мер Харкова повідомив, що кількість загиблих у житловому будинку збільшилася

Міський голова Ігор Терехов повідомив, що рятувальники знайшли ще одного загиблого внаслідок нічного удару по житловому будинку у Новобаварському районі.

"Щойно знайшли тіло ще одного загиблого - загалом, тих, хто втратив життя внаслідок тероризму росіян цієї ночі пʼятеро.

Пошуково-рятувальна операція ще триває", – повідомив мер.

УТОЧНЕНО: П'ять людей загинуло внаслідок удару по житловому будинку і один чоловік - унаслідок удару по цивільному підприємству. Всього наразі відомо про шестеро загиблих у Харкові 31 травня.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться