Окупанти продовжують наступати на Харківщині: чи мають успіхи

Ворог не покидає намірів просунутися далі на наші території

Ситуація на деяких ділянках фронту залишається напруженою, але контрольованою. Наші оборонці протидіють численним спробам російських загарбників  атакувати та просуватися в глибину нашої території, завдають їм ефективного вогневого ураження, виснажуючи по всій лінії бойового зіткнення. Про це повідомили у Генштабі станом на 23:00 3 червня, інформує портал "Коментарі".

Ракетні війська і артилерія Сил оборони протягом доби уразили п’ять районів зосередження особового складу противника, чотири засоби ППО та одну артилерійську систему.

На Харківському напрямку ворог шість разів атакував позиції наших оборонців в районах Липців та Вовчанську. П’ять атак відбито, один бій триває в районі Вовчанська. Російські загарбники успіху не мають, ситуація контрольована.

На Куп’янському напрямку ситуація суттєвих змін не зазнала, напруга зберігається в районах Берестового та Стельмахівки, де на даний час триває два боєзіткнення. Наміри противника просунутися в сторону Синьківки, Невського та Тернів зазнали невдачі. Ситуація під контролем підрозділів Сил оборони.

За попередньою інформацією за поточну добу ворог втратив на цьому напрямку 61 особу. Знищено два автомобілі, пошкоджено танк, дві артсистеми та один ЗРК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині оновили дитяче консультативно-діагностичне відділення В Інституті патології хребта та суглобів імені професора М.І. Ситенка НАМН України до Дня захисту дітей відкрили оновлене дитяче консультативно-діагностичне відділення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Що оновили та як тепер виглядає відділення – читайте за посиланням.

Читайте також: Порушила комгодину та сіла п’яна за кермо: у Харкові стався інцидент



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться