На Харківщині постраждали люди, серед них вагітна жінка та дитина

Через ворожі обстріли на Харківщині постраждали три людини, серед яких вагітна та дитина: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів

Протягом доби військові рф наносили удари по Харкову та населених пунктах Ізюмського та Чугуївського районів Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

16 червня ворог завдав авіаційного удару керованими авіабомбами по селу Шийківка. Пошкоджено щонайменше сім приватних будинків, господарчі споруди, автомобіль.

Керованими авіабомбами росіяни вдарили по селу Піски-Радьківські. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, автомобіль швидкої допомоги, поранені чоловік, вагітна жінка, 13-річний хлопець. Постраждалих госпіталізовано до лікарні.

У селі Дружелюбівка внаслідок ворожого авіаційного обстрілу КАБ пошкоджено 8 приватних будинків.

У селі Вовчанські Хутори в результаті ворожого обстрілу пошкоджено господарчі споруди.

У місті Харків військові рф завдали авіаудару по об’єкту цивільної інфраструктури. Зруйновано та пошкоджено 4 будинки.

17 червня з авіації росіяни обстріляли село Борівська Андріївка. Пошкоджено приватні домоволодіння та господарчі споруди.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: мер Харкова Ігор Терехов повідомив про влучання у місті сьогодні вночі. Окупанти поцілили ймовірно КАБом по дитячому оздоровчому закладу. Чи є постраждалі – читайте за посиланням.

Читайте також: Харків’ян попередили про небезпеку

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 17 червня опублікували у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

За даними синоптиків, на добу 17 червня по області та місту очікується гроза. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Прогноз погоди на день по місту Харків та Харківській області 17 червня – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться