Понад 20 авіабомб скинули окупанти на Харківщині: є постраждалі

На Харківщині продовжуються бойові дії

Минулої доби окупанти закидали КАБами Харківську область, навіть зараз теж в області лунають вибухи. За добу ворог застосував на Харківщині 21 КАБ у Вовчанській, Липецькій, Харківській громадах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

17 червня 22:30 Харків, Немишлянський район. У результаті ворожого обстрілу пошкоджений будинок: вікна, двері, дах. Потерпілих немає.

02:30 Ізюмський р-н, Борівська ТГ, с. Борівська Андріївка. В результаті ворожого обстрілу постраждала жінка.

На Харківському напрямку сьогодні відбулося 14 атак ворога в районі Вовчанська та одна поблизу села Липці. У Вовчанську 10 ворожих штурмів відбито. Ситуація залишається напруженою. Продовжуються бої у чотирьох локаціях. Сили оборони продовжують заходи щодо посилення оборонних позицій та рубежів.

На Купʼянському напрямку від початку доби кількість бойових зіткнень збільшилась до 14. Наші воїни відбили 9 атак противника поблизу Синьківки. Одна ворожа атака в районі Степової Новоселівки успіху також не мала. Тривають бойові дії біля Піщаного, Берестового та Степової Новоселівки. Ситуація контрольована.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Голова Харківської облради не показала у декларації польський бізнес чоловіка

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко в своїй декларації не вказала, що її чоловік володіє фірмою у Польщі. Такий висновок зробив харківський журналіст Павло Федосенко, аналізуючи дані з відкритих реєстрів.

Журналіст також посилається на екс-нардепа Ігоря Мосійчука, який повідомив, що в Віталія Луценка ще є Karta Stalego Pobytu (посвідка на постійне проживання).

Читайте також: У Харкові відбудуться зміни у транспорті

Рух тролейбусів на пр. Індустріальному та пр. Олександрівському, на ділянці від вул. Ощепкова до вул. 12 Квітня (в напрямку вул. 12 Квітня), буде припинений з 10:00 до 14:00 18 та 19 червня.

Також буде обмежений рух транспорту на пр. Індустріальному, на ділянці від вул. Біблика до пр. Героїв Харкова (в напрямку пр. Героїв Харкова). Рух транспорту буде організований вільною від виконання робіт смугою.

І рух трамваїв на Салтівському шосе та у пров. Салтівському буде припинений з 10:00 до 16:00 18 та 19 червня. Як курсуватиме транспорт – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться