Головнокомандувач повідомив, що робиться «від Харкова до Кринок»

Сирський майже тиждень працює на Східному фронті у частинах різних угруповань

Характер дій противника суттєво не змінився. На Купянському, Покровському, Курахівському, Времівському оперативних напрямках проводить активні наступальні дії різної інтенсивності, намагаючись прорвати оборону наших військ та захопити важливі ділянки місцевості, або населені пункти, які впливають на стійкість нашої оборони. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який майже тиждень працює на найбільш критичних ділянках фронту, інформує портал "Коментарі".

Основні зусилля ворог зосереджує на Покровському напрямку, де сконцентрована переважна кількість його ударних бригад і полків. Тривають жорсткі бої в районах Глибокого, Часового Яру, Старомайорська, Роботиного, Кринок та островів у прибережній частині лівого берега Дніпра.

"Ворог чудово розуміє, що в результаті поступового надходження значної кількості озброєння та військової техніки від наших партнерів, прибуття перших F-16, що посилить нашу ППО, час гратиме на нашу користь, а його шанси на успіх будуть зменшуватись.

Тому, командування російських військ наразі докладає усіх зусиль для нарощування інтенсивності та розширення географії бойових дій з метою максимального виснаження наших військ, зриву підготовки резервів, недопущення переходу до активних наступальних дій.

По всьому фронту від  Харкова до Кринок наші військовослужбовці демонструють стійкість, мужність і патріотизм, а головне, віру в нашу перемогу", – зазначив генерал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Голова Харківської облради не показала у декларації польський бізнес чоловіка

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко в своїй декларації не вказала, що її чоловік володіє фірмою у Польщі. Такий висновок зробив харківський журналіст Павло Федосенко, аналізуючи дані з відкритих реєстрів.

Журналіст також посилається на екс-нардепа Ігоря Мосійчука, який повідомив, що в Віталія Луценка ще є Karta Stalego Pobytu (посвідка на постійне проживання).

Читайте також: У Харкові відбудуться зміни у транспорті



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться