Прокурори показали, як учора окупанти обстріляли Харків (ФОТО)

Прокурори зафіксували наслідки ворожого авіаудару по Харкову

За процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 17 червня близько 22:30 війська рф здійснили авіаційний удар по приватному житловому сектору у  Немишлянському районі м. Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Авіаційний боєприпас влучив у город на території домоволодіння.

Пошкоджено житлові будинки, господарчі приміщення, легковий та вантажний автомобілі.

Без постраждалих.

Попередньо, війська рф вдарили по місту модифікованою авіабомбою УМПБ Д-30.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених зс рф.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Близько 50 тисяч людей без світла та складна робота бізнесу – у ХОВА розповіли про актуальнуобстановку

Наразі через дії ворога близько 50 тисячі жителів області без електропостачання. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Як ускладнюється робота для бізнесу в Харківській області – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові відбудуться зміни у транспорті

Рух тролейбусів на пр. Індустріальному та пр. Олександрівському, на ділянці від вул. Ощепкова до вул. 12 Квітня (в напрямку вул. 12 Квітня), буде припинений з 10:00 до 14:00 18 та 19 червня.

Також буде обмежений рух транспорту на пр. Індустріальному, на ділянці від вул. Біблика до пр. Героїв Харкова (в напрямку пр. Героїв Харкова). Рух транспорту буде організований вільною від виконання робіт смугою.

І рух трамваїв на Салтівському шосе та у пров. Салтівському буде припинений з 10:00 до 16:00 18 та 19 червня. Як курсуватиме транспорт – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться