Ситуація напружена: на одному з напрямків Харківщини окупанти активно атакують

На Куп’янському напрямку стабільно висока кількість штурмових атак за добу

Ситуація на фронті залишається напруженою, але контрольованою. Сили оборони продовжують рішуче протидіяти спробам противника просунутися в глибину території України, спрямовують зусилля на зрив виконання окупантами планів наступу. Про це у зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ, інформує портал "Коментарі".

З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень. Російський агресор намагається використати перевагу в живій силі, техніці та підтримку з повітря.

На Харківському напрямку російські окупанти тричі за підтримки авіації намагалися штурмувати позиції наших підрозділів в районі Вовчанська, Липців і Тихого. Усі ворожі атаки були безуспішними.

За наявною на цей час інформацією, знищено ворожу ББМ, дві артилерійські системи, 22 БпЛА, два автомобілі, наземну станцію управління БпЛА та два склади з боєприпасами. Також два автомобіля, бронемашину і дві артсистеми окупантів було пошкоджено.

16 разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському напрямку. Поблизу населених пунктів Степової Новоселівки, Синьківка, Стельмахівка та Піщаного підрозділи Сил оборони відбили 15 наступальних дій без успіху для противника. Ситуація напружена. Неподалік Стельмахівки триває бій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На пляжах Харківщини поліція проводить рейди: що на контролі

Ювенальні поліцейські провели профілактичний рейд на пляжі Близнюківської територіальної громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції харківської області.

Ювенальний поліцейський зауважив, що навіть якщо діти добре плавають, вони повинні постійно бути обережними, дисциплінованими і суворо дотримуватись правил, які є запорукою безпеки життя.

Читайте також: Мешканці Харківщини можуть першими отримати газ у балонах для зими Обговорення відповідного експериментального проєкту проходило в межах спеціальної наради під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться