Наступ на Харківщині: що відомо станом на ранок

Окупанти продовжують атакувати Сили оборони на Харківщині з двох напрямків

На Харківському напрямку російські терористи 10 разів, за підтримки авіації, штурмували позиції наших підрозділів в районах Вовчанська, Липців, Сотницького Козачка і Глибокого. У Вовчанську ще тривають бої у трьох локаціях. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Вісім разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському напрямку. Поблизу населених пунктів Степова Новоселівка, Синьківка, Стельмахівка та Берестове підрозділи Сил оборони відбили шість наступальних дій без успіху для противника. Ситуація напружена. Неподалік Синьківки і Степової Новоселівки тривають бойові дії.

Очільник області також повідомив, що 16:40 26 червня у Харкові внаслідок потрапляння КАБ пошкоджено будівлю цивільного підприємства. Інформація про постраждалих не надходила.

Також учора о 15:44 в м. Дергачі Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджено близько 65 будинків, господарчі споруди, торговельний центр, автомобілі.

Постраждали 12 осіб: 5 чоловік госпіталізовані до медичного закладу, 7 - гостра реакція на стрес (із них троє дітей), від госпіталізації відмовились.                           

26 червня о 12:14 Харківській район, Липецька громада, с. Мале Веселе. Внаслідок обстрілу КАБом травмовано чоловіка, госпіталізовано до медичної установи, стан стабільний.

Протягом доби ворог наносив удари по м. Куп’янськ. Унаслідок ворожого обстрілу ракетами УМПБ-Д30 пошкоджено будинок, господарчі споруди. У с. Петропавлівка внаслідок влучання двох ворожих КАбів пошкоджено адмінбудівлю. Без постраждалих.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області оголосять примусову евакуацію: де саме

У Харківській області планують оголосити примусову евакуацію ще з декількох населених пунктів. Про це йшлося на нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з очільниками РВА, МВА, керівництвом ГУНП області та військовим керівництвом у Куп’янському районі, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться