Ігор Терехов розповів, що зараз робиться у Харкові

Через учорашній обстріл у Харкові постраждав приватний сектор

На початку червня у Харкові було доволі тихо, проте окупанти стали обстрілювати місто КАБами, а тепер уже і фугасними авіабомбами. Про це в етері національного телемарафону розповів міський голова Харкова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

"У Харкові щодня лунають вибухи. На жаль, не було виключення і вчора, коли був вперше по території Харкова ФАБ-500. На щастя, він не вибухнув. Постраждали 13 приватних будинків, гуртожиток, навчальний заклад, було 5 людей, які отримали різного ступеня поранення", - зазначив мер.

Він повідомив, що у травні Харків пережив 76 обстрілів. Однак після того, як українські військові отримали дозвіл бити західною зброєю по території РФ, у місті деякий час було тихо.

"Були ліквідовані установки, які обстрілювали Харків, це С-300, С-400. Був певний період часу коли Харків був без обстрілів і трошки полегше нам було. Але розпочали бити по Харкову КАБами, зараз ФАБами. Б’ють з літаків, з території рф, які підлітають на певну відстань від кордону з Україною", - додав Ігор Терехов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У ХОВА повідомили, що буде з 1 вересня у садочках та школах

У Харківській області на облаштування укриттів у закладах загальної середньої освіти у 2024 році передбачено кошти субвенції з державного бюджету в сумі 500 млн грн. Також до фінансування долучаються громади — 80 млн грн. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов під час наради у Прем’єр-Міністра України Дениса Шмигаля, інформує портал "Коментарі".

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харкові меблева фабрика продавала товар державним компаніям росії 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться