Наступ на Харківщині: чи є просування ворога

Минулу добу окупанти били по Харківщині з авіації, артилерії та мінометів

За минулу добу на фронті відбулося 124 бойових зіткнення. Найгарячішим напрямком протягом дня залишався Покровський. Ситуація в районах бойових дій складна, втім, під контролем наших захисників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

На Харківському напрямку мало місце дев’ять штурмових дій ворога в районах Вовчанська та Глибокого. Дві з яких іще тривають. Ситуація під контролем Сил оборони.

Куп’янський напрямок. Відбулося вісім боєзіткнень. Окупанти атакували в районах Стельмахівки, Піщаного та Синьківки. Всі атаки відбито.

За даними обласного главку поліції, 30 червня по населених пунктах Харківщини військові рф гатили з авіації, артилерії та мінометів. По щільній житловій забудові Харкова країна-терорист застосувала ФАБ-500. Загинув чоловік, ще десять людей поранені. Серед поранених – восьмимісячний хлопчик. Пошкоджено будівлю терміналу пошти, багатоквартирний будинок, автомобілі підприємства, будівля поліклініки.

с. Баранівка. 30 червня відбувся ворожий мінометний обстріл, внаслідок якого пошкоджено два приватних будинка та господарські споруди;

с. Одноробівка. 30 червня військові рф завдали удари з артилерії. Внаслідок обстрілу пошкоджено два багатоквартирних будинки, магазин, адміністративна будівля, ЛЕП.

м. Дергачі. 30 червня ворожі війська завдали удари з авіації.  Внаслідок обстрілу пошкоджено приміщення фермерського господарства.

м. Куп’янськ. 30 червня рашисти завдали артилерійських ударів, внаслідок чого зруйновано приватний будинок.

с. Яремівка. 30 червня на міні "пелюстка" отримала мінно-вибухову травму мешканка села. В лікарні жінку прооперували.

Триває евакуація населення з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів з боку військових рф. 30 червня поліцейські вивезли з Куп’янського та Чугуївського районів 24 людини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться