Окупанти просунулися на Харківщині – DeepState та Інститут вивчення війни

Аналітики вивчення ситуації на фронті зазначають, що ворог має просування

Аналітики проєкту DeepState оновили карту бойових дій, в уточненні до якої зазначили про просування ворога біля Стельмахівки Харківської області, Макіївки Луганської області, Євгенівки та Невельського Донецької області.

Інститут вивчення війни (ISW) у зведенні за 1 липня також повідомив, що армія РФ увійшла на східну околицю села Стельмахівка, тим не менш аналітики спростовують заяви російських “військкорів” та МО РФ про великі успіхи в цій частині фронту.

“Російський військовий блогер заявив, що російські війська окупували половину Стельмахівки (на південний схід від Куп’янська), але ISW спостерігав лише візуальне підтвердження того, що російські війська трохи увійшли на східну околицю населеного пункту”, – повідомили аналітики ISW.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Судитимуть екс-керівника Харківського авіазаводу – НАБУ

НАБУ і САП скерували до суду справу стосовно колишнього керівника Харківського державного авіаційного виробничого підприємства, який заподіяв заводу збитків у розмірі понад 36 млн грн.

Слідство встановило два епізоди злочинної діяльності експосадовця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію НАБУ.

Оскільки місцеперебування особи не встановлено про підозру за обома епізодами йому повідомили у порядку ст. 135, ст. 278 КПК України.

Також наявна інформація, що підозрюваний добровільно обійняв посаду "заступника голови з питань інфраструктури" окупаційної адміністрації Запорізької області.

Читайте також: На Харківщині видаватимуть хліб та продуктову допомогу

Сьогодні на Харківщині планується видача хліба, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають у громаді.

Також Товариство Червоного Хреста України буде надавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів для людей, які евакуювалися з небезпечних громад, у Харкові. Де та коли можна отримати допомогу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться