Граната вибухнула прямо біля бійця на Харківщині (ВІДЕО БОЮ)

Відео бою в районі Харківщини: граната вибухнула прямо біля бійця

У розпал ближнього бою проти окупантів бійці Третьої окремої штурмової бригади відразу прийшли на поміч своєму штурмовику. Відео подій опублікували у телеграм-каналі 3-ї штурмової, інформує портал "Коментарі".

"Швидко надали першу медичну, затампонували, наклали турнікет, і він вже передає привіт з окопів підписникам.

Продовжуємо відбивати атаки окупантів на напрямку бригади в режимі нон-стоп. Кадри з GoPro від бійця Гаріка і його 3-ї 1-го штурмбату", – йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Як працювала ракета "Стріла" на Харківщині (ВІДЕО)

Бійці ППО Третьої окремої штурмової бригади ліквідували ворожий розвідувальник ZALA, який стежив за позиціями українців на Харківщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію 3-ї ОШБр.

Цей безпілотник — лише один із зафіксованих на відео бійцями бригади, які полюють на них регулярно. "Навели на ціль й знищили бійці Зенітного ракетно-артилерійського дивізіону!" – підписали відео військові.

Читайте також: Десятки дронів у центрі Харкова: що відбувається

73 дрони отримали бійці спецпідрозділу CODE 9.2 92 ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов при передачі БпЛА військовим, інформує портал "Коментарі".

"Зараз на фронті є велика потреба в дронах, адже вони допомагають зберегти життя нашим військовим та здійснювати ефективні атаки на позиції ворога. Дякуємо Асоціації газовидобувних компаній України, видобувних підприємств — Укргазвидобування, ДТЕК Нафтогаз, Укрнафта та Еско-Північ за фінансову підтримку обороноздатності Харківщини", – зазначив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться