Обстріли не вщухають: окупанти продовжують тероризувати Харківську область

Серед постраждалих населених пунктів — село Стецьківка

Протягом доби, з 28 на 29 липня, російські окупанти вдарили по п'яти населених пунктах Харківської області. На щастя, серед мирного населення постраждалих немає, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Під вогнем опинилися села Стецьківка та Симинівка, а також місто Куп'янськ. У Стецьківці артобстріли пошкодили приватні житлові будинки та лінію електромереж. У Симинівці внаслідок влучання КАБа було пошкоджено житловий будинок.

У Куп'янську російські війська атакували FPV-дроном відкриту територію, а також завдали удару КАБом, пошкодивши один приватний будинок.

Крім того, вранці 28 липня російські війська обстріляли Слобідський район Харкова. У місті було чутно два вибухи. Удари прийшлися по підприємству. Для обстрілів використовувалися ракети Х-35У.                 

На місцях обстрілів працювали вибухотехніки, криміналісти та правоохоронці.  Наслідки атак ліквідовуються.

“На Харківському напрямку ворог чотири рази атакував оборонні рубежі наших воїнів неподалік Глибокого та Вовчанська, де наразі триває одне боєзіткнення”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше “Коментарі.Харків” повідомляли, що від 26 липня ворог був активний майже по всій лінії бойового зіткнення. Концентрував зусилля наступальних дій на Курахівському і Покровському напрямках. Загалом, станом на 16:00 26 липня відбулося 78 бойових зіткнень. Українські захисники стримують натиск та завдають ворогу значних втрат. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.                                     



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться