Наступ на Вовчанськ: російські окупанти готують масштабний штурм

Найбільшу активність ворог виявляє в районі населеного пункту Вовчанськ.

Російські окупанти провели ротацію у Вовчанську Харківської області та активно готуються до штурму кварталу дев'ятиповерхівок. За останню добу зафіксовано п'ять бойових зіткнень, і ситуація у цьому напрямі може різко загостритися найближчими днями.

Оперативно-тактичне угруповання "Харків" повідомляє, що ворог підвіз на передові позиції боєприпаси та продовольство, а особовий склад розмістився у підвалах багатоквартирних будинків. Окупанти провели евакуацію поранених, здійснили внутрішню ротацію особового складу та активно готуються до штурму кварталу дев'ятиповерхівок.

Інтенсивність бойових дій

Минулої доби сталося п'ять бойових зіткнень. Російські загарбники завдали вісім авіаційних ударів, використавши вісім авіабомб, що коригуються, і чотири некеровані авіаційні ракети. Також вони здійснили один ракетний удар, 58 ударів дронами-камікадзе та 482 обстріли позицій Сил оборони України.                     

“Сили оборони України адекватно реагують на дії противника, на загрозливих напрямках посилюють підрозділи, які обороняються та продовжують знищувати живу силу, озброєння та військову техніку російських окупантів”, - написали в Оперативно-тактичному угрупованні "Харків"

Раніше "Коментарі" писали, що сьогодні вранці, близько 9:00, російські окупаційні сили завдали удару безпілотником по автобусу, який перевозив будівельників у Дергачівській громаді Харківської області. Внаслідок атаки шість цивільних отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це повідомив голова Харківської ОВД.



Джерело: https://t.me/otukharkiv/524
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться