Обстріл «шахедами» по Харківщині: є поранені та руйнування

Вночі збройні сили рф били по Богодухівському району БпЛА: поранено мирного мешканця

Уночі 8 серпня збройні сили рф били БпЛА по Золочівській територіальній громаді Богодухівського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Близько 1 години ночі російські військові вдарили по с. Калинове, внаслідок чого пошкоджень зазнали житлові будинки та господарчі споруди. Без постраждалих.

Близько 1:30 військовослужбовці держави-агресорки вдарили безпілотником по с. Одноробівка. Поранення отримав 76-річний мирний мешканець, його доставлено до лікарні. Пошкоджено фасад житлового будинку.

Прокурори спільно зі слідчими поліції вживають усіх належних заходів для фіксації воєнних злочинів, вчинених державою-агресоркою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині сталися дві ДТП, де постраждали діти

6 серпня о 15:00 до поліції надійшла інформація про те, що на перехресті вулиць Соборної та Михайла Грушевського у місті Лозова сталось зіткнення транспортних засобів. Від удару відбулось перекидання одного з легковиків. 35-річного чоловіка та його трирічну доньку госпіталізували до харківської лікарні.

Вже 7 серпня близько 10:10 у місті Богодухів сталася ДТП за участю автомобіля ВАЗ 2109 під керуванням 37-річного водія та мотоцикла Spark, за кермом якого був 16-річний хлопець. Внаслідок аварії транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а водій мотоцикла отримав численні тілесні ушкодження. Каретою швидкої його доставили до лікарні Харкова. Жахливі фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться