У Харківську область зайшли штурмові групи: де саме

На Харківському напрямку окупанти продовжують атакувати наші позиції

У Вовчанську ворог завів штурмові групи зі складу 4-ї дршбр, намагається провести логістичне забезпечення особового складу та покращити систему зв’язку. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупуванню "Харків", інформує портал "Коментарі".

В районі північного заходу населеного пункту Тихе противник зосереджує зусилля на веденні повітряної розвідки, а також здійснює інженерно-фортифікаційне вдосконалення позицій.

"Протягом минулої доби відбулося 5 бойових зіткнень, в ході яких ворог завдав 32 удари дронами-камікадзе та здійснив 365 обстрілів наших позицій.

Від початку цієї доби тривають 3 бойові зіткнення: 2 в районі Вовчанська та 1 північно-західніше Тихого.

Втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу склали 93 особи.

Також знищено та пошкоджено 46 одиниць озброєння та військової техніки окупантів: 11 артилерійських систем, 12 автомобілів, 3 одиниці спецтехніки та 20 БпЛА.

Сили оборони контролюють ситуацію та дають відсіч агрессору", – зазначають в ОТУ "Харків".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог просунувся на Харківщині: де тривають бої

Аналітики Інституту вивчення війни зазначають, що мета Росії: відтіснити українські війська від державного кордону з білгородською областю та наблизитися до Харкова на відстань досяжності ствольної артилерії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на зведення ISW.

За даними ISW, російські війська продовжили наступальні операції на півночі Харківської області 11 серпня, але підтверджених змін на лінії фронту не було. Бої тривали на північ від Харкова в районі Глибокого та на північний схід від Харкова в районі Вовчанська та Тихого 10 та 11 серпня.

У свою чергу аналітики проєкту DeepState в ніч з 10 на 11 серпня оновили мапу бойових дій та повідомили про просування ворога біля Піщаного, Стельмахівки на Харківщині, а також в Іванівці та Красногорівці на Донеччині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться