Російські війська знову пошкодили важливі мережі на Харківщині

Про постраждалих внаслідок обстрілів не повідомляється

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на ранок 29 січня, повідомляють "Коментарі. Харків".

Олег Синєгубов повідомив, що артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Ветеринарне, Лук'янці Харківського району, Окіп Богодухівського району, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ Чугуївського району, Дворічна, Петропавлівка, Іванівка Куп'янського району.  

О 16:50 у с. Новоосиново Куп’янського району внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок. Постраждалих немає.

О 21:00 у м. Вовчанськ Чугуївського району. Внаслідок ворожого обстрілу  пошкоджено приватні будинки, електромережі, господарчі будівлі, паркан.

Протягом доби на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 1,98 га території, знищили 112 ВНП. Розмінування продовжується.

“Українські війська відбили 4 ворожі атаки біля Синьківки та на схід від Піщане Куп'янського району. Окупанти робили невдалі спроби прорвати українську оборону”, - уточнив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що речник командування Сухопутних військ Володимир Фітьо в ефірі марафону "Єдині новини" розповів про ситуацію на фронті. За його словами, російські війська 657 разів артилерією й мінометами обстріляли Лимано-Куп'янський напрямок та 536 разів били по позиціях ЗСУ на Бахмутському напрямку упродовж 27 січня. У боях на двох напрямках ліквідовані 330 військових РФ за добу. Він зазначив, що російські військові застосували 43 дрони-камікадзе по Лимано-Куп'янському напрямку та 48 — по Бахмутському.




Джерело: https://t.me/synegubov/8203
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться