Ворожі дрони на Харківщині досягли своєї цілі: де сталися «прильоти»

Через влучання Шахедів є постраждалі у Харківській області

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали більше 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Гур‘їв Козачок Богодухівського району, Огірцеве, Вовчанськ Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Берестове, Іванівка Куп'янського району та ін. 

Авіаудари зафіксували у Великому Бурлуці, Хатному, Петропавлівці, Піщаному, Берестовому. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у ранковому зведенні, інформують "Коментарі. Харків".

Учора об 11:40 окупанти вдарили КАБами по смт. Великий Бурлук. Пошкоджено цивільне сироробне підприємство. Внаслідок обстрілу пошкоджено вікна, двері, стіни будівель.

О 15:52 відбувся ворожий обстріл у с. Хатнє. Є влучання в складську будівлю цивільного підприємства, пошкоджено покрівлю. Без постраждалих.

Близько 16:00 відбувся обстріл у Козачій Лопані Харківського району. Пошкоджено дах та вікна житлового будинку. Без постраждалих.

Близько 23:25 окупанти застосували мінімум 6 БПЛА Shahed у м. Зміїв Чугуївського району. Пошкоджене цивільне підприємство та приватні житлові будинки.                                                                                

Зазнали поранень чоловіки 52 та 61 року, перший - госпіталізований, стан середній. Другий отримав допомогу на місці.

Українські війська відбили 7 ворожих атак біля Синьківки та на схід від Піщаного. 

Протягом доби на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 8,48 га території та знищили 235 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові про небезпеку оповіщатимуть по-іншому: подробиці

Депутати Харківської міської ради підтримали ініціативу мера Терехова і ухвалили рішення про створення диференційованої системи оповіщення про повітряну тривогу. Про це Ігор Терехов повідомив у своєму телеграм-каналі, інформують "Коментарі. Харків".

"Тож вже з цього року сирена вмикатиметься тільки у випадку небезпеки безпосередньо для міста, а не для всієї області. Це не лише полегшить роботу всім службам, а й дозволить набагато ефективніше працювати нашому бізнесу", – зазначив міський голова. Проєкт буде втілений в рамках створення єдиного муніципального ситуаційного центру, технічне оснащення якого профінансують міжнародні партнери.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться