На Харківщині приземлили особливу “пташку” (ВІДЕО)

Дрон лишився практично неушкодженим

Використання антидронових рушниць у зоні бойових дій вкотре показує свою ефективність. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби. 

За допомогою них прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий Кордон" щодня рятують життя своїх побратимів. Чергового ворожого птаха військовослужбовці "Сталевого кордону" за допомогою антидронової рушниці змогли приземлити та знешкодити на Харківщині. Дрон лишився практично  неушкодженим і тепер після перепрограмування полетить із вибуховим подарунком до своїх попередніх власників.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області станом на 14 січня. За словами очільника області, під артилерійські та мінометні удари ворога потрапили понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Гатище, Плетенівка, Вовчанськ Чугуївського району; Потихонове, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.  Авіаційних ударів ворога зазнали Вовчанськ Чугуївського району; Веселе Харківського району; Піщане, Іванівка Куп'янського району.

У неділю, близько 01:30 окупанти завдали ударів КАБами по м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено підприємство: два ангари та тік. Інформація щодо потерпілих не надходила. Внаслідок обстрілів були перебої з електропостачанням, живлення відновили.  Вчора о 09:30 стався обстріл КАБами с. Веселе Харківського району. Пошкоджено приватний будинок. Без потерпілих.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться