Обстріл Харківщини 13 січня: що відбувається станом на ранок

Сьогодні зранку ворог завдав масований ракетний удар по Україні

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Гур'їв Козачок, Уди Богодухівського району; Зибине, Бударки Чугуївського району; Дворічанське, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району. 

Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Окупанти також завдали авіаційних ударів біля Вовчанська Чугуївського району; Синьківки, Іванівки, Вільхуватки Куп'янського району.

Сьогодні о 02:45 ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено 2 приватних будинки. Без постраждалих. 

О 02:20 окупанти вдарили КАБами по селищу Золочів Богодухівського району. Пошкоджено приватні будинки. Дані про постраждалих не надходили.

Вчора близько 09:00 ворог обстріляв с. Вільхуватка Куп'янського району. Попередньо, окупанти задіяли 4 КАБи. Пошкоджено 2 підприємства, склади, 3 одиниці сільгосптехніки, 3 приватних будинки. Без постраждалих.

О 19.30 ворог завдав удару КАБами по м. Вовчанськ Чугуївського району.

ЗСУ відбили 9 атак ворога біля Синьківки та Петропавлівки Куп'янського району.

Протягом доби на території Харківської області зведені групи вибухотехніків розмінували 4,3 га території, знищили 203 вибухонебезпечних предмети. Розмінування триває.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області курсують безкоштовні приміські автобуси (розклад)

Гуманітарний Фонд для України (UHF) гуманітарна місія "Проліска"у 2024 році продовжила співпрацю з Балаклійською міською військовою адміністрацією ще на рік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

З понеділка, 15 січня, жителі з віддалених куточків Балаклійської громади можуть і надалі абсолютно безкоштовно виїжджати до міста Балаклія та сусідніх сіл.

З графіком руху можна ознайомитись за посиланням.

Яке майно задекларував Олег Синєгубов за 2022 рік. У декларації зазначена власність не тільки самого начальника ХОВА, а й членів його сім'ї - дружини Анни Журавльової та двох синів Олександра й Артема.

Яке майно та скільки коштів задекларував заступник Синєгубова Євген Іванов – дивіться за посиланням.

Скільки заробила за час війни заступниця голови ХОВА Віта Ковальська можна подивитися тут.

Дві квартири, машину та кредит: що задекларував заступник голови ХОВА Роман Семенуха.

"Коментарі. Харків" також дізналися, яку зарплатню отримував начальник ХОВА Олег Синєгубов у 2023 році – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться