Жителів Харківської області попередили про вибухи: що сталося

Вибухи лунатимуть в Ізюмському районі

Жителів Харківської області попередили про контрольоване знищення вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

За даними обласної військової адміністрації, проводиться розмінування в Ізюмському районі. “З 11:00 до 12:00 включно відбудеться контрольоване знищення вибухонебезпечних предметів за межами с. Гусарівка Балаклійської громади”, - йдеться у повідомленні.

Також в районі міста Балаклія Ізюмського району з 12:15 до 13:00 включно відбуватиметься контрольоване знищення вибухонебезпечного предмета.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 15 січня.

За його словами, під артилерійські та мінометні удари ворога потрапили понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Вовчанськ, Бочкове, Бударки Чугуївського району; Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району. Авіаційних ударів ворога зазнали Вовчанськ Чугуївського району; Вільхуватка Куп'янського району. 

Вчора близько 09:30 ворог обстріляв с. Вільхуватка Куп'янського району. Попередньо – КАБ. Пошкоджено підприємство. Постраждалих немає.  О 13:30 окупанти завдали удару із РСЗВ "Град" по м. Куп'янськ. Пошкоджені житлові будинки. Без постраждалих.

Близько 17:30 у лісі неподалік селища Золочів Богодухівського району 56-річний чоловік підірвався на вибуховому предметі й зазнав уламкового поранення грудної клітки.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться