Вибухові вітання: як ЗСУ “полюють” на ворожу техніку (ВІДЕО)

Що відбувається на тимчасово окупованій території, коли туди прилітає дрон

Українські військові продовжують боронити країну від ворога, нищити окупаційні війська та ворожу техніку. У Державній прикордонній службі України показали результати “полювання” прикордонників, повідомляють “Коментарі”. 

“Прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевого Кордону” продовжують очищення української землі від російського металобрухту. На Харківщині  “камаз”  окупантів намагався втекти від дрона прикордонників. Після того, як дрон влучив у дах  ­– автомобіль звернув на подвір’я, але тут йому прикордонники “досипали” ще, аби точно далі не зміг поїхати. Спонсор дорожніх пригод окупантів – FPV-дрони прикордонників!”, - прокоментували вибухове відео у Держприкордонслужбі. 

В іншому відео прикордонники показали, що відбувається на ворожих позиціях, коли туди прилітає дрон. 

“На тимчасово окупованій території Харківщини бійці прикордонної бригади Гвардії наступу “Сталевий Кордон” нанесли вогневе ураження по позиціях ворога за допомогою ударних дронів. Результати роботи: 3 окупанти — 200 та один — 300”, - повідомили у Держприкордонслужбі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що протягом минулої доби (станом на ранок 7 лютого) на фронті відбулося 92 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 27 авіаційних ударів, здійснив 88 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Що відбувалося на лінії бойового зіткнення в Харківській області, читайте за посиланням

Також російські війська сьогодні обстріляли Харків. Про подробиці ворожої атаки читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться