Що відомо про стан постраждалих внаслідок обстрілів Харкова

В усіх потерпілих стан середній, стабільний

Станом на 15 січня внаслідок ворожих обстрілів Харкова 2 та 10 січня у медзакладах міста перебуває 8 постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

В результаті ракетного удару 2 січня у лікарнях – 5 людей, з них 3 жінки, 2 чоловіків.

Внаслідок обстрілу 10 січня у медзакладах перебуває 3 людей: 2 жінки, 1 чоловік.

“В усіх потерпілих стан середній, стабільний. Пацієнти забезпечені всім необхідним, триває лікування”, - йдеться у повідомленні Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 11 січня Київському районі закрили всі вікна житлових будинків, які були вибиті в результаті ворожих обстрілів 10 січня.

В Департаменті житлово-комунального господарства зазначили, що пошкоджень зазнали шість житлових будинків. Працівники КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” закрили 37 вікон у квартирах та ще п’ять - у місцях загального користування.  Крім того, комунальники закрили 60 вікон у нежитлових будівлях, які також зазнали руйнацій через обстріли. Обстеження будівель на наявність інших пошкоджень триває.

Також повідомлялося, що внаслідок удару було пошкоджено газові мережі. У Харківській міській філії "Газмережі" повідомили, що спеціалісти працюють на місці нещодавніх прильотів у Київському районі.  Внаслідок обстрілу було пошкоджено розподільний підземний газопровід низького тиску, а зовнішні газопроводи були посічені уламками снарядів. 

“Наразі газовики проводять ремонтно-відновлювальні роботи по заміні пошкоджених ділянок газових мереж”, - уточнили у компанії. А енергетики відновили електропостачання для споживачів Київського району, які були знеструмлені внаслідок ракетного удару. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться