Харків під ворожим обстрілом: що відомо

У місті чутно вибухи

Окупанти знову завдають ударів по Харкову, повідомляє портал “Коментарі”. 

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив: “У місті чутно звуки вибухів. Будьте обережні”. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов попередив: “Окупанти завдають ударів, перебувайте в укриттях!”

У поліції Харківської області закликали жителів не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник у своєму офіційному Telegram-каналі повідомив, що на даний момент (на 23:10, - ред.), ракет у повітряному просторі над Харківщиною нема. 

“Але загроза нових ракетних ударів зберігається, тому не покидайте укриття до відбою повітряної небезпеки. Ворог вкотре наносив удари з району Бєлгорода, попередньо із ЗРК С-300. Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється”, - повідомив він.

Тим часом місцеві пабліки повідомляють, що вибухи пролунали також в Харківській області.

23:44 - начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти завдали ударів по Люботину Харківського району. “Попередньо - ракетами С-300 із Бєлгорода. На цю хвилину без постраждалих. Пошкоджені фасади нежитлових будівель. Огляд місць триває”, - зазначив він.

Нагадаємо, що попередній обстріл окупанти вчинили в ніч з 9 на 10 лютого. Тоді ворог застосував ударні БПЛА. У результаті атаки виникла масштабна пожежа. Вогонь знищив 15 приватних будинків, загинули 7 осіб. Детальніше про ворожу атаку читайте за посиланням.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в пожежі загинула сім'я - люди згоріли живцем. Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов розповів ймовірні деталі трагедії. За його словами, встановити тіло немовляти на місці неможливо.

 "Температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл”, - зазначив він. Також припустив, що мати тримала дітей, обіймаючи та притискаючи до грудей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться