У Харківській області під обстрілом загинули люди (ФОТО)

За оновленими даними загинуло двоє людей на Харківщині

Сьогодні о 7:30 під обстрілом опинилося сільськогосподарське підприємство в селі Курилівка Куп’янського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Він уточнив, що внаслідок ворожого обстрілу загинули двоє цивільних чоловіків. Ще один цивільний чоловік віком 36 років та жінка отримали вибухові травми, їх стан оцінюється як середній.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що всі постраждалі — працівники ферми.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Слідчо-прокурорська група зібрала докази та зафіксувала наслідки збройної агресії російської федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Ворог продовжує наступати під Куп’янськом: яка обстановка на Харківщині станом на ранок

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 2 атаки ворога поблизу Синьківки та  Табаївки Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Синьківка, Петропавлівка, Степова Новоселівка, Котлярівка Харківської області.

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник зазначив, що навіть дві ворожі атаки за добу – це важко, тому що наступальні дії на цьому напрямку ведуться майже щоденно.

"Це, звісно ж, важко. Недооцінювати ворога не треба. Він небезпечний, має і застосовує різні можливості для ураження. Але українські бійці та військово-політичне командування максимально досвідчене, контролює ситуацію і теж може дуже неприємно дивувати окупантів", – написав генерал Мельник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться