Ворожа техніка та позиції окупантів на Харківщині (ВІДЕО)

Що відбувається на лінії оборони в Харківській області

У Харківській області українські військові продовжують нищити ворожу техніку та позиції окупантів. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

У Держприкордонслужбі показали роботу прикордонників. 

“Прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий Кордон” під час проведення аеророзвідки на тимчасово окупованій території Харківщини виявили 2 ворожих бліндажі та автівку. Окупанти замаскували їх під соснами, однак прикордонники все побачили та послати відповідні “подарунки”. Не ходіть по наших лісах! - застерігають прикордонники”, - йдеться в повідомленні до відео. 

“Оператори ударних дронів прикордонної бригади Гвардії наступу "Сталевий Кордон" під час роботи на тимчасово окупованій території Харківщини продовжують завдавати ударів по ворожих позиціях”, - розповіли у Держприкордонслужбі та показали відповідне відео.

Також під час роботи на Харківщині бійці прикордонної бригади Гвардії наступу “Сталевий Кордон” FPV-дроном знищили замасковану в лісистій місцевості ворожу антену зв'язку.

Бійці прикордонної бригади Гвардії наступу “Сталевий Кордон” під час роботи на Харківському напрямку знищили ворожий позашляховик. “Окупанти намагались приховати свій металобрухт, але це не завадило аеророзвідникам 15 мобільного прикордонного загону виявити та уразити автомобіль противника.

Внаслідок влучання – позашляховик вигорів вщент”, - зазначили у Держприкордонслужбі. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області прикордонники “приземлили” чотири “особливі пташки”.

Також читайте: що зміниться в обороні Харкова та області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться