У Харківській області вже п’ять загиблих в одному будинку

Рятувальники дістали тіло ще однієї молодої жінки

У Великому Бурлуці рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого будинку тіло 27-річної жінки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Кількість загиблих збільшилась до пʼяти: троє жінок та двоє чоловіків.

Поранено п’ять людей.

Пошуково-рятувальна операція триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні вранці рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого будинку у селищі Великий Бурлук тіла 74-річної та 55-річної жінок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Нагадаємо, окупанти обстріляли Харківську область: є загиблі та поранені

За даними очільника поліції Харківщини Володимира Тимошка, внаслідок удару двох ракет з ЗРК С-300 по житловому сектору загинула 68-річна жінка. Пошкоджені та вщент зруйновані приватні будинки, газогін, вуличні електромережі, господарчі споруди.

Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу в Борівському районі пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди.

"Всі загиблі і поранені – цивільні громадяни. Рашисти навмисно гатили по житловим районам, сподіваючись посіяти паніку серед пересічних громадян", – написав Тимошко.

Також учора ввечері близько 16:15 ворог завдав ракетний удар по селищу Великий Бурлук Купʼянського району. Задокументовано пряме влучання ворожої ракети у двоповерховий багатоквартирний будинок.

Читайте також: У Харківській області через обстріл без світла залишилися сотні людей

Минулої доби енергетики заживили 201 споживача на територіях, де були бойові дії. Через ворожі обстріли є нові пошкодження мереж. Зокрема, через ракетний удар по м. Чугуїв знеструмлено близько 300 споживачів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міненерго.

Внаслідок пошкоджень газових мереж у Харківській області припинено подачу газу 52 споживачам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться