Ситуація складна: що відбувається в Куп'янську

Що відбувається у Куп'янській громаді

У Куп'янській громаді ситуація складна - окупанти руйнують інфраструктуру та намагаються прорвати фронт. Про це розповів начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін в ефірі телемарафону "Єдині новини", повідомляють “Коментарі”.

За його словами, безпекова ситуація залишається досить складною. “Ворог не полишає спроб прорвати лінію фронту. Тактика росіян незмінна - руйнування інфраструктури й терор мирного населення”, - повідомив він.

Андрій Беседін зазначив, що в місті Куп'янськ залишається 3,5 тисячі місцевих мешканців. Загалом на території Куп'янської громади на сьогодні мешкає близько 7,5 тисячі мирного населення.

Примусову евакуацію дітей з лівобережної частини Куп'янської громади завершено, а підстав для примусової евакуації дітей з правого берега зараз немає. 

“Продовжуємо заходи з обов'язкової евакуації населення й закликаємо не нехтувати своєю безпекою та життям й здоров'ям своїх близьких. Півтора року ворог не полишає спроб здійснити свої плани із захоплення Куп'янська та наші Захисники дають гідну відсіч загарбникам”, - наголосив очільник адміністрації.

Також він повідомив, що правоохоронці ведуть постійну роботу у боротьбі з колаборантами. “Всі зрадники будуть виявлені та покарані”, - підсумував він.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що окупанти не припиняють обстрілювати Харківську область. Напередодні ворожа ракета потрапила в житловий будинок, внаслідок удару люди опинилися під завалами. 

Детальніше про наслідки ворожого удару читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться