Обстріл Харківщини авіабомбами: є загиблі та поранені

Через авіабомбардування загинули троє людей, ще двоє отримали поранення

За минулу добу артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали 15 населених пунктів Харківщини: Кудіївка, Синьківка, Берестове, Котлярівка та ін. Окупанти завдавали авіаударів по с. Іванівка, Охрімівка, Мала Вовча, Нестерне, Бударки, Чорне та ін. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 6:24 ворог здійснив обстріл с. Катеринівка Куп‘янського району. Пошкоджений приватний будинок. Постраждалі відсутні.

Близько 20:09 ворог завдав ударів по території невстановленим боєприпасом по с. Липці Харківського району. Пошкоджений будинок. Без постраждалих.

Близько 17:40 ворог здійснив обстріл керованими авіабомбами с. Чорне Куп‘янського району.

За даними ДСНС, в результаті бомбардувань сталася пожежа у житловому будинку та господарчій споруді. Загальна площа пожежі склала 190 кв.м. Крім того, були зруйновані поруч розташовані житлова будівля з надвірними забудовами. Друге потрапляння було зафіксовано в легковий автомобіль ВАЗ, який внаслідок удару знищено. Загинуло троє людей: 53-річний чоловік, 58-річна жінка та дівчина 17 років, які знаходились біля автівки, ще двоє постраждало.

Постраждали 54-річна жінка, госпіталізована у важкому стані, а також зазнав поранень  53-річний чоловік.

Близько 11:00 ворог завдав ударів по м. Вовчанськ, а також по смт Білий Колодязь Чугуївського району. Обидва влучання в приватний будинок. Пошкоджено вікна, ворота, паркан. Постраждалих не зафіксовано.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 3 атаки біля Синьківки та Іванівки.

Протягом доби вибухотехніки області провели розмінування 16,09 га території та знешкодили 192 вибухонебезпечні предмети.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться