Прокуратура показала фото та відео наслідків авіабомбардування Куп’янська

Під завалами у Харківській області можуть бути люди

Збройні сили рф скинули авіабомби на житлові квартали Купʼянська. Прокурори показали фото місця чергового воєнного злочину, інформує портал "Коментарі".

За даними слідства, 17 лютого близько 13:20 ворог наніс авіаудари по житлових секторах м. Купʼянськ. Одна з авіабомб влучила у двоповерховий багатоквартирний будинок. Отримали поранення дві жінки 88 та 67 років.

Інша — також у будинок. Станом на зараз відомо про одну поранену жінку. Під завалами перебувають ще люди.

У місті є руйнування та пошкодження низки цивільних обʼєктів.

Попередньо, держава-агресор скинула на місто щонайменше пʼять авіабомб.

Прокурори та слідчі поліції працюють на місці чергового російського терору. Інформація буде уточнюватись.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

ДОДАНО: з інших адрес також відомо про двох поранених чоловіків 69 та 44 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли:

У Харківській області дістали жінку з-під завалів

З-під завалів будинку в Куп’янську деблокували 69-річну жінку. Її госпіталізували з переломом кінцівки до лікувальної установи. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Пошуки продовжуються, під завалами залишаються двоє людей.

Читайте також: Окупанти продовжують завдавати авіаударів по прикордонних населених пунктах Харківської області. Лише за день – більше 10 ударів. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Близько 13:30 внаслідок обстрілу м. Куп’янськ зруйнований двохповерховий будинок на 2 під'їзди, пошкоджені щонайменше 5 приватних будинків.

За даними начальника ГУ НП в Харківській області Володимира Тимошка, по Куп’янську скинули щонайменше 12 керованих та фугасних авіаційних бомб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться