Стали відомі нові наслідки атаки на Куп'янськ (ФОТО)

У Куп'янську завершили пошуково-рятувальну операцію

Напередодні ворожі війська обстріляли Куп'янськ - скинули на місто керовані бомби. У місті проводили аварійно-рятувальну операцію, адже під завалами будівель опинилися люди. Що відомо про наслідки ворожої атаки, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Державна служба України з надзвичайних ситуацій. 

У ДСНС повідомили, що у м Куп’янськ рятувальники завершили аварійно-рятувальні роботи на місці влучання ворожих авіабомб.

“17 лютого близько 13:30 російські керовані бомби влучили у середмістя м. Куп’янська. Вибухи спричинили руйнації у 3-х двоповерхових житлових будинків, пошкодили щонайменше 10 особистих осель. Також внаслідок вибухів виникли 2 пожежі, які силами підрозділів ДСНС були ліквідовані”, - нагадали у ДСНС.

Також повідомили, що з-під завалів надзвичайники врятували 4-х людей. “Вони отримали травми та наразі перебувають у медичних закладах. Також вдалось деблокувати з-під завалів тіла 2 осіб: чоловіка та жінки. Станом на 10:20 18 лютого аварійно-рятувальні роботи завершені”, - повідомили у ДСНС.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що внаслідок ворожого удару по Куп'янську, поранені пʼять людей.

Нагадаємо, що напередодні окупанти завдали щонайменше 20 ударів по Куп'янській громаді. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, по Купʼянську вдарили вдруге за день - близько 18:40 на місцеве комунальне підприємство скинули три керованих авіабомби.

Раніше “Коментарі” повідомляли, які населені пункти Харківської області опинилися під ворожою атакою




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться