Жителів Харківщини попередили, що сьогодні буде гучно (ОНОВЛЕНО)

Що відбуватиметься сьогодні у Харківській області

Сьогодні у Харківській області продовжать виконання гучних робіт - йдеться про розмінування та військові навчання, повідомляють “Коментарі”.

У Борівській селищній раді попередили що на території громади працюють сапери. “Сьогодні, 20 лютого, орієнтовно з 11:00 до 13:00 на території Піско-Радьківського старостинського округу проводитимуться роботи з розмінування. Можливі звуки вибухів. Місцевих жителів просимо не лякатися, зберігати спокій та дотримуватись правил безпеки!”, - йдеться у повідомленні. 

У Харківській ОВА повідомили, що в районі селища Золочів з 11:30 до 12:00 відбуватиметься контрольоване знищення вибухонебезпечних предметів.

У Лозівській міській раді поінформували, що 20 лютого 2024 року на території Лозівської міської територіальної громади з 9:00 до 16:00 будуть проводитись учбові стрільби.

Нагадаємо, що військові навчання проводять на території громади щодня з 6 лютого.

У Балаклійській міській раді також попередили про проведення військових навчань. “Сьогодні, 20 лютого, після 11:00 на території Балаклійської громади заплановано проведення планових стрільб. Жителів закликаємо зберігати спокій та дотримуватися правил безпеки”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що станом на ранок 20 лютого за даними начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 13,75 га території, знищили 236 вибухонебезпечних предметів. Детальніше про ситуацію на Харківській області читайте за посиланням

Читайте також про ситуацію на лінії бойового зіткнення в Харківській області. За даними Генштабу ЗСУ, за добу на лінії фронту відбулося 81 бойове зіткнення. 

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться