Росіяни намагаються зайняти вигідні висоти на Куп’янському напрямку

Окупанти посилюють обстріли прикордонних територій області

Ворог застосовує всі види озброєння: КАби, артилерію, РСЗВ, дрони. Влада закликає цивільне населення до евакуації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В етері нацмарафону він зазначив, що на Лимано-Куп’янському напрямку російські війська продовжують штурмувати позиції наших військових, намагаються зайняти вигідні висоти. Адже Купʼянськ залишається для них важливою логістичною ціллю. 

Незважаючи на великі накопичення військ рф, - українські захисники не втрачають жодного метра землі.

Російські військові дуже сильно обстрілюють населені пункти області, особливо прикордонні.

"І де вже людей майже немає, там так само ситуація дуже важка. Сам Куп’янськ був під ударами КАБів, в одному з населених пунктів цього району зруйнований заклад освіти, кафе, авто. По Богодухівському напрямку був обстріляний населений пункт Олександрівка, по Харківському району – Липці. Ворог б’є з артилерії, танків, мінометів", – зазначив Олег Синєгубов.

Він закликав усіх мешканців небезпечних населених пунктів Куп’янщини евакуюватися, та повідомив, що робота з цього напрямку ведеться постійно. За два тижні евакуювали понад 500 людей, з них 30 – діти.

"На Куп’янському напрямку наші воїни стримують штурмові атаки. За добу наші ЗСУ ліквідували майже 400 російських окупантів та знищили понад 100 одиниць російської техніки. Втрат територій по цьому напрямку не було", – наголосив очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Затримання людей у Харкові: що відомо

До поліцейських Харківщини упродовж доби надійшло 977 повідомлень від громадян про правопорушення та події. Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 3 осіб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Деяких людей затримували і у метро – читайте деталі за посиланням.

Ухилянти з Харківщини можуть бути покусані вовками (ВІДЕО)

Держприкордонслужба України повідомила про диких тварин на одній з ділянок кордону нашої держави, інформує портал "Коментарі".

"Біля кордону з Молдовою, на Одещині,  прикордонники за допомогою технічних засобів зафіксували рух вовків. Зазвичай хижаки пересуваються не поодинці, а зграями. Закликаємо уникати незаконних мандрівок і не наражатися на небезпеку", – наголосили прикордонники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться