У Харківській області ворожий дрон вбив фермерів

Безпілотник влучив у автівку з цивільними людьми

Учора близько 16:50 в селі Петропавлівка Куп‘янського району в цивільну автівку влучив ворожий дрон-камікадзе. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

В автівці було троє пасажирів. 38-річний цивільний водій та 50-річний цивільний чоловік загинули на місці. 48-річна дружина останнього з пораненнями доставлена в медичний заклад.

"Усі троє – робітники місцевої ферми. Поверталися по домівкам після роботи", – зазначив очільник області.

обстріл Харківської області, загиблі в Харківській області, дрони в Харківській області

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Росіяни намагаються зайняти вигідні висоти на Куп’янському напрямку

Ворог застосовує всі види озброєння: КАби, артилерію, РСЗВ, дрони. Влада закликає цивільне населення до евакуації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В етері нацмарафону він зазначив, що на Лимано-Куп’янському напрямку російські війська продовжують штурмувати позиції наших військових, намагаються зайняти вигідні висоти. Адже Купʼянськ залишається для них важливою логістичною ціллю. 

Незважаючи на великі накопичення військ рф, - українські захисники не втрачають жодного метра землі.

Російські військові дуже сильно обстрілюють населені пункти області, особливо прикордонні.

"І де вже людей майже немає, там так само ситуація дуже важка. Сам Куп’янськ був під ударами КАБів, в одному з населених пунктів цього району зруйнований заклад освіти, кафе, авто. По Богодухівському напрямку був обстріляний населений пункт Олександрівка, по Харківському району – Липці. Ворог б’є з артилерії, танків, мінометів", – зазначив Олег Синєгубов.

Він закликав усіх мешканців небезпечних населених пунктів Куп’янщини евакуюватися, та повідомив, що робота з цього напрямку ведеться постійно. За два тижні евакуювали понад 500 людей, з них 30 – діти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться