В масці та з ножем: що сталося в Харківській області

Розбійний напад стався в Чугуєві

Правоохоронці у Харківській області менш ніж за добу затримали зловмисника, який вчинив розбійний напад. Чоловік в масці увірвався до місцевого магазину в Чугуївському районі. Погрожуючи продавчині ножем, викрав 200 грн з каси та втік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Щодо обставин пригоди у поліції повідомили, що 12 січня о 19:25 на лінію "102" звернулася 32-річна продавчиня одного з магазинів міста Чугуєва і повідомила, що невідомий в масці, погрожуючи ножем, забрав гроші з каси.

Працівники Чугуївського районного управління поліції в ході проведення оперативно-слідчих дій протягом кількох годин затримали чоловіка, причетного до скоєння злочину. Ним виявився 52-річний неодноразово судимий за майнові злочини місцевий мешканець,

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

picture

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні розбою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції Харківської області розповіли, що правоохоронці продовжують роботу щодо виявлення зрадників, пособників, колаборантів.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться