Харків та область попереджають про небезпеку

На завтра по Харкову та області оголосили жовтий рівень небезпечності

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 20 січня опублікував Харківський регіональний центр з гідрометеорології, інформують "Коментарі. Харків".

Вночі 20 січня у північно-західній половині області очікуються значні опади (сніг, мокрий сніг).

Протягом доби 20 січня по області та місту – налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця.

Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними (I рівень небезпечності, жовтий).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався вибух: є загиблі

Вчора близько 16:30 у селищі Донець Ізюмського району 53-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Потерпілий загинув.

У Харківській області сталася трагедія: подробиці

Внаслідок побутової пожежі, причиною яких стала людська недбалість при поводженні з вогнем загинула людина. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Де сталася подія – читайте за посиланням.

У Харківській області будуть розкидати приманки у лісах

В 2023 році в регіоні зафіксовано 117 спалахів сказу тварин. Майже 70% виявлено на деокупованих територіях або в зонах, де велися активні бойові дії. Зокрема в Ізюмському та Чугуївському районах області. Така ситуація пов’язана з неможливістю проведення пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин і контроль їхньої популяції в попередньому 2022 році.

Цьогоріч проведуть 2 пероральні вакцинації – навесні та восени. Це має знизити ризик розповсюдження сказу серед диких тварин, а тим більше передачу інфекції свійським



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться