Мешканців Харкова та області попередили про небезпечний прогноз

Що відбуватиметься в Харкові та області вночі

Синоптики попередили жителів Харкова та області про небезпечні метеорологічні явища. У регіоні очікуються сильні пориви вітру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 3 квітня. Вночі 3 квітня по місту та області очікуються пориви південно-західного вітру, 15 - 20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий)”, - йдеться у повідомленні центру.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що травневе тепло поступово ввідступає Синоптикиня Наталка Діденко розповіла про особливості цьогорічного квітня. “Травневе тепло побуло в Україні з неофіційним візитом і вже відбуває додому. А в нас завтра очікується зниження температури повітря до нормальної квітневої. Тому, будь ласка, найближчими днями, орієнтовно 3, 4 та 5 квітня, не сильно роздягайтеся та поверніть на вішалку плащі чи й пальто”, - дала вона поради українцям. За її словами, максимальна температура повітря найближчої ночі та завтра вранці становитиме від 5 до 10 градусів тепла, а вдень очікується 13 - 17 градусів вище нуля, на півдні та на сході місцями до 19 градусів тепла.

Також синоптикиня попередила про небезпеку, яку несе зміна погодних умов. Детальніше про ризики читайте за посиланням.

Також у Харкові та області зафіксували погодні рекорди. “У Харкові 31 березня було зафіксовано новий температурний рекорд максимальної температури для цього дня, а також для березня - 23,7 градуса тепла. Попередній максимум температури було зафіксовано у 1975 році й вона становила 20,5 градуса тепла”, - йдеться у повідомленні центру з гідрометеорології.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться