У Харківській міській раді відбулися зміни: подробиці

Які департаменти реорганізували в Харкові

У середу, 28 лютого, відбулася позачергова сесія Харківської міської ради. Депутати ухвалили деякі зміни в роботі міськради, повідомляють “Коментарі”.

На сесії депутати підтримали створення Департаменту з благоустрою, відбудови та реконструкції. Для цього Управління з будівництва, ремонту та реконструкції було виведене зі складу Департаменту житлово-комунального господарства та було перейменоване.

“Згідно з рішенням, створення Департаменту з благоустрою, відбудови та реконструкції сприятиме більш раціональному використанню коштів для відбудови, реконструкції та реставрації об’єктів житлово-комунального та соціального призначення”, - повідомили у міській раді.

Також у Харкові реорганізували Департамент інфраструктури шляхом приєднання до Департаменту будівництва та шляхового господарства.

Заступник міського голови - керуючий справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі зазначила, що така реорганізація підвищить ефективність у сфері дорожньої та транспортної інфраструктури міста, сприятиме більш раціональному використанню бюджетних коштів.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові планують створити автоматизовану систему регулювання дорожнього руху

КП “Харків-Сигнал” отримало згоду міськради на позику від Європейського інвестиційного банку для реалізації проєкту "Підвищення безпеки автомобільних доріг у містах України". Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 28 лютого, на позачерговій сесії Харківської міської ради.

Це дозволить покращити стан безпеки дорожнього руху на вулицях міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться