У Харкові вбили жінку: що відомо про мотиви злочину (ФОТО)

Яке покарання загрожує зловмиснику

У Харкові поліцейські затримали зловмисника, якого підозрюють у вбивстві знайомої. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що дочка потерпілої повідомила про смерть матері до Харківського РУП № 2. Вона виявила тіло жінки. Лікарі констатували смерть жінки від множинних ударів по голові. Жінка проживала сама, у квартирі були розкидані речі.

За даними слідчих, раніше жінка позичила гроші в борг у розмірі 7000 гривень.

Чоловік вирішив не віддавати борг, а під приводом повернення частини боргу прийшов до потерпілої. З собою у сумці він приніс сокиру. Під час розмови щодо повернення боргу чоловік дістав з сумки сокиру та почав бити жінку по голові. Загалом він завдав їй шість ударів. Впевнившись, що вона не дихає, він обшукав домашні речі, зачинив помешкання ключами потерпілої та втік.

Місцезнаходження зловмисника встановили у ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники управління карного розшуку ГУНП в Харківській області, відділу кримінальної поліції та сектору кримінального аналізу Харківського РУП № 2. Зловмисником виявився 43-річний місцевий мешканець, його затримали.

За місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили сокиру, одяг та ключі від квартири потерпілої.

“Слідчі Харківського РУП № 2 повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (убивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - зазначили в поліції.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що харків'янина засудили за дописи у соцмережі. Яку інформацію він поширював, читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться