Планував продавати наркотики в Харкові: як покарали чоловіка

Обвинувачений визнав свою вину

Прокурори довели вину "закладника" - він збирався збувати психотропи в Харкові. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

У прокуратурі зазначили, що за підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 35-річного чоловіка в незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України). Суд призначив йому покарання у виді 6 років 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

“Прокурори довели, що в листопаді минулого року харків’янин замовив в онлайн-магазині пакунок з психотропною речовиною PVP. Отримавши “товар”, чоловік приніс його до себе додому на тимчасове зберігання - надалі зловмисник планував розкладати закладки з психотропом по місту”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

“Бізнес-план” не спрацював - у ході обшуку, проведеного правоохоронцями 21 листопада 2023 року за місцем мешкання чоловіка, зазначену речовину було вилучено.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину.

Обвинувальний вирок виніс Київський районний суд м. Харкова. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що житель Харківської області вирішив підзаробити на ліках - він продавав препарат, який отримував для особистого лікування

Слідчі повідомили про підозру чоловіку у незаконному збуті метадону. У поліції пояснили, що наркозалежний порушник, перебуваючи на замісній терапії, вирішив заробити. Чоловік отримав метадон для особистого лікування та зберіг ліки для подальшого продажу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться