Житель Харківщини продавав наркотичні засоби, які отримав для лікування

Яке покарання загрожує зловмиснику

Житель Харківської області вирішив підзаробити на ліках - він продавав препарат, який отримував для особистого лікування. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Слідчі повідомили про підозру чоловіку у незаконному збуті метадону. У поліції пояснили, що наркозалежний порушник, перебуваючи на замісній терапії, вирішив заробити. Чоловік отримав метадон для особистого лікування та зберіг ліки для подальшого продажу. Пізніше зловмисник продав наркотичний засіб мешканцю міста Первомайський.

Викрили у злочині 46-річного місцевого мешканця співробітники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1 Лозівського РВП.

Зловмиснику 14 лютого повідомили про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йому інкримінують незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

“Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання”, - повідомили у поліції.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові та області тривають перевірки та на блокпостах. У поліції повідомили, що минулої доби на блокпостах вилучили 3 гранати Ф-1, запали, штик ніж, бойову автоматичну зброю типу АК-12, патрони калібру 5,45 мм.

Також у ході відпрацювання території працівники поліції викрили 4 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Читайте також: Водій "ланоса" під наркотиками пропонував харківським поліцейським хабар у валюті

Водій пропонував правоохоронцям 100 доларів США. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться