На Харківщині окупанти скинули авіабомбу на житлову багатоповерхівку

Вночі росіяни атакували область з авіації

Вночі 12 березня ворожа авіація скинула керовану авіабомбу на житловий район м. Куп’янська. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Внаслідок удару стались руйнації у 5-поверховому житловому будинку. Також внаслідок вибуху виникло декілька осередків займання. Горіли три квартири з першого по третій поверхи у одному під'їзді та ще одне помешкання у іншому під'їзді будівлі. Загальна площа пожеж склала 150 кв.м.

Станом на 04:15 вогонь вдалось загасити. Рятувальники обстежили пошкоджену будівлю, жертв та постраждалих не виявлено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові перекриють рух для деякого транспорту

Рух тролейбусів на бул. Богдана Хмельницького, на ділянці від пр. Героїв Харкова до пр. Олександрівського, буде припинений з 9:30 до 14:30 12 березня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з проведенням робіт з санітарної обрізки дерев. Як курсуватимуть тролейбуси – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харківській області росіяни хотіли вбити генерала Мельника

Декілька тижнів тому у Харківській області була спроба окупантів вбити начальника Харківського гарнізону генерала Сергія Мельника. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

"Попри спроби окупантів посягнути на моє життя під час робочої поїздки Харківщиною декілька тижнів тому, я в строю і разом з Силами оборони працюємо над наближенням перемоги.

Роботи ще багато, але все буде Україна!" – написав Сергій Мельник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться