У Харкові сталася масштабна пожежа (ФОТО)

У ДСНС розповіли, що горіло в Харкові

У Харкові рятувальники ліквідували пожежу в екосистемах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Рятувальники повідомили, що 29 березня о 12:15 отримали повідомлення про займання неподалік вулиці Валентинівської у Харкові. На місці ДСНСники встановили, що на відкритій території горить сухостій. 

Пожежу було локалізовано о 14:10 на площі 2 га, а о 16:20 — ліквідовано. Вогнеборці запобігли поширенню полум'я на житлові та інші забудови. Жертв чи постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

На місці працювало відділення рятувальників на автоцистерні.

Загалом за минулу добу вогнеборці ліквідували 99 пожеж в екосистемах на загальній площі понад 90 га.

“Служба порятунку наголошує на суворому дотриманні правил пожежної безпеки! Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. Пам'ятайте, що спалювання сухостою може спричинити руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин, а також неконтрольоване поширення вогню!”, - наголосили в ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові готуються до можливих пожеж, спричинених ворожими обстрілами. Детальніше про підготовку комунальників читайте за посиланням.

А 20 березня об 11:04 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у одноповерховій складській будівлі на вул. Греківській у Харкові. Що стало причиною займання, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться